رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ دریای خزر پایان یافت عارف: طرح جامع تکمیل و ساخت واحد‌های مسکن‌های حمایتی تهیه و تدوین می‌شود احمد توکلی در گذشت فرمانده هوافضای سپاه: باید خود را برای هر وضعیتی آماده کنیم شهادت دو مامور در حمله به پاسگاه مرزی پلیس در بانه در پی حمله گروهک معاند سخنگوی دولت: در صورت نیاز تعطیلی‌ها ادامه می‌یابد پزشکیان: امکان ادامه بقای تهران به‌عنوان پایتخت وجود ندارد پزشکیان: ادعای ساخت بمب اتم دروغ است حضور ناوچه شهید بصیر نیروی دریایی سپاه در رزمایش CASAREX ۲۰۲۵ سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: جنگ سایبری ۲ روز قبل از جنگ ۱۲ روزه آغاز شد سخنگوی دولت: در جنگ اخیر ۱۰۶۲ شهید تقدیم کردیم؛ ۱۰۲ شهید زن و ۳۸ شهید کودک بودند انتقاد رئیس مجلس از نمایندگان / قالیباف: ۱۹۲۰ سوال از وزرا مطرح شده است وزیر ارتباطات: بیش از ۲۰ هزار حمله سایبری به کشور شد/ آسیب‌ها را به حداقل رساندیم ادارات قم چهارشنبه اول مرداد تعطیل شد پسر شمخانی تحریم شد!

راز موفقیت عملیات اخیر، هدایت مستقیم مقام معظم رهبری

 محسن رضایی گفت: در این عملیات اولین بار است که فرمانده کل قوا خودش مستقیماً ارتش و سپاه را هدایت کرد و دستورات مستقیماً از سوی فرمانده کل قوا مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۸۲۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار عنوان کرد: اگر اسرائیل دوباره به ایران حمله کند، پاسخ ما بسیار شدیدتر، قوی‌تر و گسترده‌تر خواهد بود.

وی افزود:  در مرحله پیشین، ما حملات خود را در یک محدوده معین و با اهداف معنادار، عمدتاً در بخش‌های نظامی و فرماندهی دشمن، مدیریت کردیم. اما در صورت حمله دوباره، پاسخ ما بسیار فراتر خواهد بود.

رضایی اظهار داشت:  تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حداقل پاسخی بود که ما به دشمن دادیم. این کار با رعایت نجابت سیاسی ایران صورت گرفت، در حالی که ما توان انجام اقدامات شدیدتر را داشتیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ترامپ بعد از 70 سال ضربه شصت را متوجه شد و اسرائیل اکنون به شدت ضربه خورده و در بحران عمیقی فرو رفته است. در این جنگ، اسرائیل برای اولین بار با آمریکا درگیر شد، ولی باز هم شکست سختی خورد.

 وی با بیان اینکه الان موقع مذاکره نیست، گفت: دیپلماسی ما یک دیپلماسی معنادار و شجاعانه و البته منطقی است. ما در دیپلماسی شجاعت را همراه با منافع ملی و تدبیر و حکمت در نظر می‌گیریم.

رضایی تاکید کرد: این عملیات را مقام معظم رهبری به طور مستقیم اداره کردند و اینطور نبود که ایشان فقط نظاره‌گر باشند. در این عملیات اولین بار است که فرمانده کل قوا خودش مستقیماً ارتش و سپاه را هدایت کرد. البته ستاد کل آقای امیر موسوی و همچنین قرارگاه خاتم به ایشان کمک کردند اما دستورات و دستورات مستقیماً از سوی فرمانده کل قوا مقام معظم رهبری ابلاغ شده و ایشان به طور مستقیم این جنگ را اداره و هدایت کردند.

ارسال نظر
آخرین اخبار